Kérdése van? Hívjon minket! 06304318801

Classic fadobozok

Fadobozok a környezettudatosság jegyében.

Fontos számunkra, hogy megbízható, magyarországi forrásból származó alapanyagot használjunk a dobozokhoz.

Minden fadoboz gérvágott és enyvezett, tükrözve a klasszikus képkeret vonalvezetését.

Egy szolíd nút tartja a fa tolótetőt, melyet lézergravírozással teszünk egyedivé.

Különböző natúr töltetek és egy kis levendula illata fogad, mikor először húzod el a dobozfedelet.

Legyen az esküvő, ballagás, vagy a közös emlékeitek a Midobozunk.hu termékei az otthonotok díszei lehetnek.

Mit kell tudnod a fadobozainkról?A legtöbb szolgáltatónak és házasulónak nem szükséges bemutatni a fénykép és USB pendrive tartó fadobozokatt, hiszen már náluk is nagy népszerűségre tett szert. Kedvelt eszköze a fényképészeknek, fotósoknak, videósoknak és cinematográfusoknak, hogy az elkészült munkájukat, ahhoz méltó módon adják át.

Minden dobozunk személyre szabott, egyedi és exkluzív. Kínos gondossággal ügyelünk, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel a fadobozokhoz és pendriveokhoz.

A dobozok magyarországi bükkfából készülnek és pácolás, vagy lazúrozás, majd több réteg lakkozás után nyerik el majdnem végleges formájukat. Mitől csak majdnem végleges? Még vár rájuk a 4mm vastag tolótető. Ezeket Nektek gravírozzuk, a Ti dátumotokkal, vagy kedvenc idézetetekkel díszítjük, majd ezután jön a mi speciális hozzávalónk, amit nem árulhatunk el, de ettől lesz minden doboz ajándék és örök emlék.Mit tartalmaznak a Midobozunk.hu fadobozai?Mindent, amire szükség lehet, hogy emlékeid biztonságban legyenek.

A bükkfa doboz test keménysége biztosítja a tökéletes tartást, a 4mm vastag tolótető hordozza a lézergravírozott dátumot, neveket, vagy idézetet. A Verbatim és Kingston USB pebdrive-ok garantálják, hogy a családi, vagy esküvői fényképeid, videóid hosszú évekig biztonságban legyenek.Hogyan válaszd ki a megfelelő szettet?Webáruházunk kínálatából tudod összeválogatni a számodra tökéletes összeállítást.

Dobozok kis, közepes és nagy méretben érhetőek el.

A pendrive-ok 4Gb-tól, egészen 256Gb-ig kaphatóak.

Lehetőséged van több sor egyedi szöveget is kérni a doboz fedőlapra. Ez lehet a menyasszony és a vőlegény neve, valamint a házasságkötés dátuma, de választhatsz áruházunk előre megszerkesztett grafikái közül is.

A választás megkönnyítése érdekében a termékek képei között megtaláljátok a grafikai terveket, illetve a választható betűtípusokat is. Ha mindent kiválasztottál biztos lehetsz benne, hogy az elkészült alkotás a közös életetek szívesen látott dísze, örök emlék marad!

 

 

Milyen alkalomra szánjuk a dobozokat?

 

Szinte minden eseményen, ünnepen szívesen látott "vendég" a Midobozunk.hu fadobozai.

Esküvői fényképek, ballagási ajándékok, az együtt töltött évek emlékei, egy önfeledt fotózás, vagy egy csodálatos nyaralás minden képe megbújhat a dobozainkban.

Egyedi grafikáknak köszönhetően céges ajándéknak is tökéletes választás.

A település címerével ellátva megvásárolható törtenelmi relikviákat is rejthet a dobozka.